Ontdek alles wat je wilt weten over Assu® in deze handleiding

Het communicatieprofiel van de relatie in Assu®

Tijdens het aanleggen van een nieuwe relatie door middel van de wizard maak je ook een Communicatieprofiel" aan.

https://aiautomatisering.atlassian.net/wiki/spaces/AssuIV/pages/2387476481

Dit profiel bepaalt hoe de uitgaande correspondentie verzonden wordt: per post, per telefoon of per e-mail. Ook geef je hier aan of de facturen per post of per e-mail verzonden moeten worden.

Als de relatie eenmaal aangelegd is kun je het Communicatieprofiel bovenin het scherm terug vinden:

Je krijgt het volgende scherm te zien:

 

Als je deze instellingen wilt wijzigen doe dit dan via het groene pijltje.

Als je in bovenstaand voorbeeld het communicatieprofiel van e-mail naar post wilt schakelen dan klik je twee keer op het pijltje naar beneden in het bovenste veld en op "Opslaan".

Als je een andere manier wilt selecteren om te communiceren dan kun je dit door middel van de groene pijltjes doen en daarna "Opslaan".

 

Bij 'Communicatiepushprofiel' kun je aangeven dat een workflow een bericht kan sturen via SMS of via de Appviseurs app als de relatie die heeft.

 

Als een relatie 1 e-mailadres heeft en het communicatieprofiel staat op "per e-mail" dan komt er een melding bij het verwijderen van dat e-mailadres. 

Deze melding vertelt je dat het communicatieprofiel is aangepast naar "per post"

Deze handleiding is geldig voor Assu® versie 1.2631 en ouder. Werk je met een oudere versie? Dan kan het zijn dat er afwijkende screenshots in staan.

We hopen dat de informatie in deze handleiding duidelijk voor je is. Zo niet aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via A.i. Servicedesk