Ontdek alles wat je wilt weten over Assu® in deze handleiding

Werklijst Assu®: weergave opties

Bovenaan de werklijst zie je het tabblad 'Weergave' staan. Hierin vind je een aantal mogelijkheden om de 'looks' van je werklijstscherm naar wens in te richten.

In- en uitklappen van de werklijstitems:

 

"Alles uitklappen" laat alle items uitgeklapt zien. 

U ziet nu in 1 oogopslag welke koppelingen er onder de werklijstitems hangen.

 

"Alles inklappen" geeft een compact overzicht.

Deze optie kun je ook uitvoeren door middel van de toetsencombinaties:

  • CTRL-i:  inklappen

  • CTRL-u: uitklappen

 

Zoekfilter aanpassen:

Door middel van de optie "Zoekfilter aanpassen" kun je aangeven wat je in de zoekbalk van uw Werklijst scherm allemaal te zien krijgt.

We laten hieronder een voorbeeldje zien waar we alleen de relatie, het polisnummer, het schadenummer en het hypotheeknummer willen laten zien in de zoekbalk.

 

Klik op "Zoekfilter aanpassen" en vink aan wat je straks wilt zien gevolgd door "Opslaan":

Je krijgt nu een melding te zien dat je de Werklijst opnieuw dient op te starten om te "refreshen". Doe dit en open de Werklijst. je zult nu zien dat de vier bovenstaande velden bovenaan de Werklijst actief zijn:

We geven je op deze manier de mogelijkheid om zelf te bepalen welke zoekvelden je wilt zien zodat het niet onoverzichtelijk wordt met velden die je zelf niet gebruikt binnen je organisatie.

Deze handleiding is geldig voor Assu® versie 1.2631 en ouder. Werk je met een oudere versie? Dan kan het zijn dat er afwijkende screenshots in staan.

We hopen dat de informatie in deze handleiding duidelijk voor je is. Zo niet aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via A.i. Servicedesk