Ontdek alles wat je wilt weten over Assu® in deze handleiding

Een eenvoudige selectie maken met Excel in Assu®

Voor een heel eenvoudige selectie waarbij je geen tabellen en criteria hoeft te gebruiken kun je gebruik maken van de Excel export die Assu® in ieder zoekscherm biedt. 

Vanuit het relatie- of productoverzicht kun je namelijk door middel van ctrl-E of de Excel knop in het lint bovenaan het scherm de informatie doorzetten naar Excel.

 

Klik op onderstaande afbeelding om de instructievideo te bekijken:

 

Volg hiervoor onderstaand eenvoudig stappenplan:

 

Stap 1: Ga naar het zoekscherm voor je relaties of product.

 

Stap 2: Geef in het "Zoeken" gedeelte aan waarop je wilt zoeken en rechts bovenaan bij "Filter" wat je verder nog meer wilt zien.

 

Stap 3: Klik op zoeken en het onderste gedeelte van het scherm wordt gevuld.

 

Stap 4: Klik nu op ctrl-E of op de Excel knop bovenaan het scherm en de informatie zal doorgezet worden naar Excel.

 

 

Dit soort selecties kun je gebruiken als j bijvoorbeeld wilt zien hoeveel relaties je hebt binnen een bepaalde plaats of welke mensen er een autopolis hebben. 

Wil je een selectie als basis voor een mailing maak dan een selectie zoals uitgelegd staat in het hoofdstuk https://aiautomatisering.atlassian.net/wiki/spaces/AssuIV/pages/2436562960

 

 

In onderstaand voorbeeld laten we zien hoe je vanuit je relatieoverzicht een export krijgt van alle actuele privé relaties van het type "klant" die in Breda wonen:

Deze handleiding is geldig voor Assu® versie 1.2631 en ouder. Werk je met een oudere versie? Dan kan het zijn dat er afwijkende screenshots in staan.

We hopen dat de informatie in deze handleiding duidelijk voor je is. Zo niet aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via A.i. Servicedesk